Aktivni kisik – učinkovita pomoč za brezskrbni dopust

V toplem in sončnem vremenu z veseljem sezujemo čevlje in razkrijemo večji predel kože. Vendar ne smemo zanemariti, da lahko izpostavljanje soncu, vodi in dodatkom v različnih kremah in ličilih, izzove spremembe. Nohti postanejo krhki in lomljivi. Razkrita koža postane tarča pikov insektov, prask ter idealna površina za sončne opekline. Velikokrat se tudi zgodi, da se nam zaradi utrujenosti pojavijo boleče afte na ustni sluznice ali se celo vnamejo dlesni.

Varni in učinkoviti izdelki za celo družino

Slovenski izdelki OXILVER® in OROXID® so nujni sestavni del vsake »domače lekarne«. S svojo inovativno  kombinacijoaktivnega kisika in izbranih sestavin celostno poskrbijo za kožo, nohte in ustno votlino. Prizadeto površino oksigenirajo, regenerirajo, negujejo in dezinficirajo. Izdelki so primerni za vso družino, saj so dokazano varni in učinkoviti ter enostavni za uporabo.

SLIKA OXILVER: Izdelki OXILVER® za kožo in nohte

Linija za kožo OXILVER® Skin v obliki raztopine in gela je pripomore k hitrejši obnovi, čiščenju, vlaženju ter pomiritvi prizadete, rdeče ali razdražene površine kože (piki žuželk, sončne opekline, praske in odrgnine, herpes na ustnici).

OXILVER® Nail v obliki raztopine je namejen negi in pomoči pri težavah s poškodovanimi, krkhimi, lomljivimi, spremenjenimi nohti (glivice). Poskrbi tudi za mehčanje trde kože na stopalih (otiščanci, kurja očesa, trde pete) ter deluje blago antiseptično.

Oralna raztopina OROXID® je namenjena lajšanju vnetih, razdraženih in krvavečih dlesni. Učinkovito preprečuje nastanek zadaha, zobnih oblog, aft ter nudi dodatnoustno higeno pri vsadkih, mostičkih, prevlekah ipd.

Posebna ponudba za poletne dni

V spletni trgovini Enikam vas čaka znižan komplet izdelkov z aktivnim kisikom za popolno oskrbo težav na koži, nohtih in v ustni votlini. Sestavite pa lahko tudi svojo kombinacijo izdelkov in ob nakupu 3 ali več izdelkov prejmete 20 % popust ter praktično darilo – TOALETNO TORBICO. Akcijska ponudba velja samo ob naročilu na spletni strani Enikam ali na telefon 064 262 399.

Izdelki so na voljo tudi v lekarnah, trgovinah Sanolabor ter izbranih specializiranih trgovinah.

Zadnji prispevki

TEMA MESECA

Teden boja proti raku: »Obdrži sonce na varni strani« Tradicionalni slovenski teden boja proti raku,