Naravni način spodbujanja in vzdrževanja spanja

Ste vedeli, da vsaka 3. odrasla oseba ne spi dovolj?

Večina od nas ve, da je dober spanec ključen za naše telesno in duševno zdravje, toda le redkokdo ga postavlja na prvo mesto. V resnici smo pozabili, kakšen je občutek naspanosti in spočitosti – in to ima pogosto uničujoče posledice.

Tako je, pomanjkanje spanca ne povzroči samo tega, da smo sitni in počasni. Med posledice lahko štejemo tudi slabo razpoloženje, pomanjkanje koncentracije in energije, povečan apetit, kopičenje kilogramov in oslabljen imunski sistem ter hitrejše staranje. Še več, pomanjkanje spanca je povezano z opazno povečanim tveganjem za različne resnejše težave.

Kapsule glandline SLEEPLUX, naravna podpora za spanje pomaga, da zaspite hitreje in se dobro naspite. Podpirajo naravno proizvodnjo melatonina, kar preprečuje odvisnost in lažen občutek njegove prekomerne proizvodnje. SleepLux prinaša skrbno razvito mešanico sestavin, ki pomagajo spodbuditi in vzdrževati kakovostno spanje – z izjemnimi rezultati! Vsebuje 7 ključnih hranil vrhunske kakovosti, pomembnih za naravno tvorbo melatonina – hormona spanja – in 3 močne rastlinske izvlečke s klinično dokazanimi učinki: meliso, baldrijan in pasijonko.

SLEEPLUX še posebej priporočamo vsem, ki:

  • imajo težave s spanjem, še posebej z nespečnostjo: SLEEPLUX podpira sprostitev in spodbuja naravno proizvodnjo kolagena, s čimer zmanjša občasno nespečnost in druge težave s spanjem;
  • delajo v izmenah: spremembe izmene, zaradi katerih morate ostati budni pozno v noč ali se zbujati zgodaj, motijo proizvodnjo melatonina. SLEEPLUX pomaga vašemu telesu, da se lažje prilagodi novemu urniku spanja;
  • imajo starostne težave s spanjem: s staranjem telo proizvaja vse manj melatonina, zato je bistvenega pomena, da podpiramo naravno proizvodnjo melatonina, da ponoči dovolj globoko spimo.
  • imajo s stresom povezane težave s spanjem ali jet-lag: podpora naravni tvorbi melatonina lahko spodbuja spanje – tudi ob drugem času.

SLEEPLUX je naravna podpora za spanje 3 v 1, ki pomaga, da se sprostite, hitreje zaspite in spite bolje.

Zadnji prispevki

DUŠEVNO ZDRAVJE

Kako lahko komuniciramo bolj učinkovito? Besedilo: Katarina Kocbek, Strokovni psihološki center Sprememba Naš način komuniciranja