Vražja zabava se letos seli v Celje

Da bi pokazali, da je skrb za ustno zdravje lahko tudi zabavna, Curaprox Slovenija 8. junija 2024 vabi na že 3. Vražjo zabavo v mestu. Po dveh izjemno odmevnih dogodkih v Mariboru, bo tokrat Celje združilo številne strokovnjake za ustno zdravje, ki bodo obiskovalce na delavnicah naučili učinkovitega ščetkanja zob; mladi in stari se bodo lahko preizkusili še v igranju poučne in zabavne družabne igre »Brush hour«; zavrteli kolo sreče in se za en dan prelevili v Dunking Devila.

Vrhunca dneva bosta dopoldanski in popoldanski nastop svetovno znane akrobatske skupine Dunking Devils. Celodnevni dogodek bo dopoldne otvoril reper Trkaj s priljubljenimi Repki, pozno popoldne na Krekovem trgu v srcu Celja pa bo popestril še nastop Bepop ladies.

Da se lahko v Celje pripeljete čim bolj brezskrbno, smo skupaj s Slovenskimi železnicami poskrbeli za kar 75 % ugodnejši prevoz z vlakom iz smeri Ljubljane in Maribora.

Se vidimo v soboto, 8. 6. 2024, med 10. in 19. uro na Krekovem trgu v Celju.

Zadnji prispevki

DUŠEVNO ZDRAVJE

Kako lahko komuniciramo bolj učinkovito? Besedilo: Katarina Kocbek, Strokovni psihološki center Sprememba Naš način komuniciranja