Zdrave novice

Komu so namenjene?

Zdrave novice je vzgojno-izobraževalna revija namenjena razpršeni starostni skupini, večinoma pa gre za bralke in bralce starejše od 28 let. Vsem je skupno, da živijo odgovorno življenje, na področju zdravja skrbijo za preventivo in veliko dajo na naravna zdravila. Zdrave novice berejo tisti, ki so v svoje zdravje in v zdrav način življenja pripravljeni vložiti nekoliko več časa in denarja, ker se zavedajo, da je zdrav odnos do sebe bistven za zdravje nasploh.

Kje jih lahko prebirate?

Brezplačnik ima edinstveno distribucijo v Sloveniji. Svoj tiskani izvod lahko prevzamete po celotni državi: v izbranih javnih in zasebnih lekarnah, Zdravstvenih domovih v Ljubljani in na Štajerskem, poslovalnicah Sanolaborja, UKC, Drogerijah TUŠ, Trgovine zdrave prehrane BIO, manjše privatne klinike in poliklinike, izbranih termah in hotelih, optikah in diagnostičnih centrih itn. 

Oglaševanje

Vse ponudbe so ciljno usmerjene, da prinašajo največji učinek. Prisluhnemo vašim izzivom in pripravimo ponudbo, ki preseže zastavljene cilje promocije. Nudimo vam oglaševanje v tiskanem izvodu brezplačnika Zdrave novice, Facebook profilu Zdrave novice, na spletni strani in pripravimo video material za predstavitev v oddaji Dobro jutro na TVSLO. Kontaktirajte nas in z veseljem vam pripravimo ponudbo:

Vas zanima še kaj?

Podrobneje o Zdravih novicah, naročanju, cenah, oglaševalnih prostorih ipd. lahko preberete v predstavitveni brošuri spodaj.