Sproščeno in hitro do zdravnika

V primeru poškodbe ali bolezni smo lahko hitro soočeni s čakalnimi dobami, seznami in oddaljenimi termini zdravstvenih storitev. Ob tem pa smo zaradi slabega počutja in negotovosti izpostavljeni še nepotrebnemu stresu, ki ima lahko dodaten negativen vpliv na naše zdravstveno stanje.

Z zdravstvenim zavarovanjem Zdravstvena polica se odpre nov svet, v katerem si z enostavnim klicem v asistenčni center Varuha zdravja zagotovite termin pri specialistu za potrebni pregled ali poseg in si lahko hitreje povrnete zdravje.

Kakšne prednosti zavarovancu prinaša sklenitev Zdravstvene police?

Zdravstvena polica je zdravstveno zavarovanje, s katerim si zavarovanci zagotovijo dostop do zdravstvenih storitev izven mreže javnega zdravstva, v katerem lahko na določene zdravstvene storitve zaradi preobremenjenosti sistema pacienti čakajo tudi več let. Z Zdravstveno polico je lahko zavarovanec brez skrbi zaradi dolgih čakalnih dob, saj mu v asistenčnem centru Varuha zdravja uredijo termin pri izbranem izvajalcu v najkrajšem možnem času. Vsak zavarovanec Zdravstvene police ima na voljo tudi Dr. Posvet, varen in zaseben kanal za klepet, kjer lahko enemu od sodelujočih zdravnikov v primeru zdravstvenih težav ali skrbi kadar koli postavi vprašanje prek izbrane aplikacije za klepet.

Kakšni so pogoji za sklenitev Zdravstvene police?

Pogoj za sklenitev Zdravstvene police je dopolnjenih 18 let ter izpolnjen zdravstveni vprašalnik, pri Zdravstveni polici Junior in Junior +, s katero hiter dostop do specialistov zagotovimo najmlajšim, pa je spodnji prag starost enega leta. Poleg Zdravstvene police za posameznike smo razvili tudi kolektivno Zdravstveno polico, za katero se odloča vse več podjetij.

Kako poteka uveljavljanje zavarovanja?

Ob pridobitvi napotnice splošnega zdravnika lahko zavarovanec Zdravstveno polico uveljavi s preprostim klicem v asistenčni center Varuha zdravja na brezplačno telefonsko številko 080 20 60 ali nam piše na info@vzajemna.si. Če zavarovanec ne more do svojega osebnega zdravnika ali ga nima, mu lahko v svoji mreži izvajalcev zagotovimo obisk pri zdravniku splošne in družinske medicine. Sodelavci v asistenčnem centru na osnovi napotnice za zavarovanca ažurno uredijo vse potrebno za pripravo načrta zdravljenja in proces vodijo do zaključka. V našo mrežo so vključeni izbrani zdravniki in ustanove, ki zagotavljajo kakovostne storitve na najvišji ravni.

Se lahko zavarujejo tudi družinski člani?

Z Zdravstveno polico pri Varuhu zdravja v skladu s svojo vizijo resnično poskrbimo za zdravje vseh generacij – otroke, starše in tudi stare starše, saj smo za starejše razvili zavarovanje Specialisti senior, ki se ga lahko sklene od dopolnjenega 65. leta starosti.

Za več informacij o zavarovanju Zdravstvena polica obiščite spletno stran www.vzajemna.si ali se na brezplačni telefonski številki 080 20 60 dogovorite za posvet z enim od svetovalcev Varuha zdravja.

Tina Zajec, komercialistka svetovalka iz Vzajemnine poslovne enote Ljubljana

E-naslov: tina.zajec@vzajemna.si

Telefonska številka: +386 (0)51 326 752

Naroči svetovalca

Zadnji prispevki